Forum o Feral Heart.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Ayra natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Ayra natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak
Ostatnio edytowany przez Natashe (2011-12-12 14:25:46)
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej sie spodobał, chociaż..
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś sie..
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy...
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała.Moja droga lubisz ryby?
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała.-Moja droga lubisz ryby?-Owszem ale nie umiem polować
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała.-Moja droga lubisz ryby?-Owszem ale nie umiem polować... - To ja ciebie nauczę
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała.-Moja droga lubisz ryby?-Owszem ale nie umiem polować... - To ja ciebie nauczę. Wszedli do wody polować.
Pewnego dnia wilczyca imieniem Arya(Arja)szła przez Fluorite Plains, wpadła na przystojnego Snowa, zakochała się w nim, ale on miał dziewczynę. Była bardzo smutna i postanowiła walczyć o Snowa, ale nie wiedziała jak. Poszła po rybkę a wtedy złapał ją uroczy przytulak.Ona jednak była zbyt smutna, żeby się tym przejąć i zignorowała go. Wtedy przytulak rozpłakał się. Nadszedł wtedy drugi przytulak i skoczył na Aryę. Wściekła Arya kopnęła przytulaka...Zobaczył to Snow i zaciekawił się. Podszedł do wilczycy i zagadał do niej. Arya natychmiast spaliła buraka i... uśmiechnęła się nieśmiało spoglądając w jego oczka. Wtedy Snow przybliżył się do jej pyszczka i pocałował ją jednak Arya widziała strach w jego oczach. Snow myślał że i ona teraz go kopnie, jednak oddał się pocałunku.Zauważyła kątem oka ciemnego basioryy który jej się spodobał, chociaż.. Nie chciała zatracać tego, co właśnie osiągnęła u Snowa.Snow przerwał pocałunek pytając:-Coś się stało, moja droga? Masz takie maślane oczy... - Ona odpowiedziała mu szeptem - Nic się nie stało najdroższy. A oczka mam takie od szczeniaka.-Nie mów tylko nic Kate-Szpenąl.-Jest to moja kolezanka ktora sie we mnie zakochała.-Moja droga lubisz ryby?-Owszem ale nie umiem polować... - To ja ciebie nauczę. Wszedli do wody polować.O zobacz tam ryba!