Forum o Feral Heart.
Administrator
Lubię rysować, haftować, szyć (dopiero zaczynam), dziubać się z koralikami i Fimo (też zaczynam) i dużo innych czynności wymagających zdolności manualnych 8D. Jak ktoś jest zainteresowany to tu jest moje DA, http://19sheri93.deviantart.com
Ja głównie oglądam kreskówki, siedzę na jakiś forach i bez celu i sensu przeglądam internet. Bardzo rzadko wychodzę na dwór, bo mi się nie chce.
A niby co mam robić? Moim kumplom nie chce się wychodzić a jedyna moja koleżanka ma taką siostrę, że szkoda gadać...
Właśnie, ja mam taką samą sytuację jak Thunderis. Lubię wychodzić na dwór, ale nie jestem typem samotnika, więc nie lubię wychodzić sama. Moje koleżanki mają w weekendy jakieś zajęcia albo mieszkają daleko (na drugim końcu miasta) a ja nie chcę by ktokolwiek się telepał taki kawał drogi tylko dlatego, że ja chcę wyjść na dwór.
Heh <3 Ja mieszkam w 50-tysięcznym miasteczku. W soboty jeżdżę na konie do pobliskiego klubu (mamy park linowy, rzuty podkową, piłkarzyki, rzutki, górkę do sanek, linę do zjazdów i oczywiście całą masę zwierząt, a gdy ktoś zaliczy glebę z konia to przynosi 2l Coca-Coli) we wtorki i czwartki chodzę do szkoły językowej, a w środy mam kółko plastyczne i godzinę basenu na aquaparku.
A tak bardziej nieformalnie zajmuję się grafiką komputerową w Photoshopie, rysowaniem na tablecie, haftowaniem i oglądaniem Konia Rafała.
A ja se mieszkam w Przsnyszu i jest mi tam dobrze..
Głównie przegladam fora,rysuje,bawie sie grafiką o3o,wychodzę na dwór,i co gorsze spiewam..
Czasem tylko w netku siedze bo koleżanki dupy nie ruszą , a jak ja mam do nich przyjść to nie na dwór bo zimno zimno...Ogólnie wymyślam wiersze i rysuje komiksy