Forum o Feral Heart.
Administrator
Lubiê rysowaæ, haftowaæ, szyæ (dopiero zaczynam), dziubaæ siê z koralikami i Fimo (te¿ zaczynam) i du¿o innych czynno¶ci wymagaj±cych zdolno¶ci manualnych 8D. Jak kto¶ jest zainteresowany to tu jest moje DA, http://19sheri93.deviantart.com
Ja g³ównie ogl±dam kreskówki, siedzê na jaki¶ forach i bez celu i sensu przegl±dam internet. Bardzo rzadko wychodzê na dwór, bo mi siê nie chce.
A niby co mam robiæ? Moim kumplom nie chce siê wychodziæ a jedyna moja kole¿anka ma tak± siostrê, ¿e szkoda gadaæ...
W³a¶nie, ja mam tak± sam± sytuacjê jak Thunderis. Lubiê wychodziæ na dwór, ale nie jestem typem samotnika, wiêc nie lubiê wychodziæ sama. Moje kole¿anki maj± w weekendy jakie¶ zajêcia albo mieszkaj± daleko (na drugim koñcu miasta) a ja nie chcê by ktokolwiek siê telepa³ taki kawa³ drogi tylko dlatego, ¿e ja chcê wyj¶æ na dwór.
Heh <3 Ja mieszkam w 50-tysiêcznym miasteczku. W soboty je¿d¿ê na konie do pobliskiego klubu (mamy park linowy, rzuty podkow±, pi³karzyki, rzutki, górkê do sanek, linê do zjazdów i oczywi¶cie ca³± masê zwierz±t, a gdy kto¶ zaliczy glebê z konia to przynosi 2l Coca-Coli) we wtorki i czwartki chodzê do szko³y jêzykowej, a w ¶rody mam kó³ko plastyczne i godzinê basenu na aquaparku.
A tak bardziej nieformalnie zajmujê siê grafik± komputerow± w Photoshopie, rysowaniem na tablecie, haftowaniem i ogl±daniem Konia Rafa³a.
A ja se mieszkam w Przsnyszu i jest mi tam dobrze..
G³ównie przegladam fora,rysuje,bawie sie grafik± o3o,wychodzê na dwór,i co gorsze spiewam..
Czasem tylko w netku siedze bo kole¿anki dupy nie rusz± , a jak ja mam do nich przyj¶æ to nie na dwór bo zimno zimno...Ogólnie wymy¶lam wiersze i rysuje komiksy