Forum o Feral Heart.
Jakie najbardziej lubicie zwierzêta? I jakie macie? Tu piszemy o zwierzêtach!
Administrator
Ja ¦WINKA MORSKA JUMI WYMIATA! XD
Dobrze juliamay, ale dbaj o ortografiê i nie pisz caps lockiem. Za takie co¶ mo¿esz dostaæ minusa, a za 3 minusy ban.
Ja najbardziej lubiê wilki, surykatki, koty, psy...Oj, wszystkie zwierzêta! A mam ¶winkê morsk±, 2 myszoskoczki, psa i kota.
A ja kocham, wielbiê i czczê koty (te dzikie i domowe) ^^. Najbardziej lubiê te w cêtki, kropki, paski, ciapki itp. Z psowatych lubiê lisy. A tak ogólnie to jeszcze szczególnie lubiê pandy ma³e, surykatki, pandy wielkie... I wszystkie zwierzaki XD
Ja uwielbiam lisy, wê¿e, wilki, soko³y i gepardy. W domu mam psa buldoga francuskiego o imieniu Hamon. Lubiê wszystkie zwierzêta oprócz jednej psiej rasy. Nienawidzê yorków!
Dla mnie ratlerki mog± byæ, ale byleby nie wciskaæ ich w ¿adne g³upie kubraki.
xD Ja najbardziej lubiê: Wilki , psy(kocham Yorki XP)koty , szynszyle, myszoskoczki i wgl. wszytskie zwierzaczki oprócz paj±ków DX.A mam w domu:Szynszyla(Hamster'a),Yorka(Sindi),3 koty ,2 du¿e jedna ma³a(Maciu¶ i Tomek i ma³a Czarna Mamba)
Nowy u¿ytkownik
Najbardziej lubiê wilki, a mam kotka o imieniu Jerry.
[img][/img]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQMXiMe8DwP7_ECjjGmk1QtCTQh98_05RZd2BFmfFndlxGQUWL6fg